The tree remembers destaca per la seva simplicitat pràctica. És una urna plegable que ocupa poc espai. És de paper, 100% biodegradable, fabricada amb cel·lulosa. Està estructurada en dues parts: un dipòsit per a les cendres i un altre per plantar-hi un petit arbre, arbust o planta.

Es tracta d’una urna biodegradable que preten revolucionar la manera de recordar els nostres difunts, convertint les seves cendres en un arbre.

L’urna ha guanyat diferents premis i mensions. Sortem, empresa capdavantera en distribució de productes funeraris situada a Terrassa, va presentar aquest projecte als premis Funergal. Aquest any, la Fira Internacional de Productes i Serveis va celebrar la seva 9ª edició a Orense. En aquesta convocatòria, Zoon, va obtenir un accésit a millor producte/servei innovador.
Així com també Esta els premis Red Dot, amb seu a Essen (Alemania), que li han otorgat el reconeixement entre més de 5500 candidats de 54 païssos. Es tracta d’un dels premis més prestigiosos de disseny industrial.