Serveis

Disseny Industrial de productes

Estem especialitzats en disseny industrial i de producte.
Col•laborem amb empreses fabricants que necessitin treure nous productes adaptats al mercat o bé millorar els existents. Desenvolupem projectes des de la idea fins a la fabricació.
La nostra proposta de valor aporta un diferencial a la seva empresa generant bons resultats.

.

El nostre mètode permet avançar, de forma conjunta amb el client, en tot el procés fins a assolir els objectius establerts.
Estem compromesos a garantir un bon resultat ja que tenim un mètode de treball, eines i coneixement dels diferents sectors.

aq_block_5
aq_block_6
aq_block_7

Disseny Industrial per l'esport, la salut i la bellesa

Dissenyem tot tipus de productes, des d'aparells de control fins a maquinària pel fitness. Treballem per diferents sectors: podologia, fisioteràpia, odontologia, veterinària, spa, perruqueria, centres d'estètica,...
A banda de la millora estètica i funcional, com que l'usuari cada cop és més especialista necessita un producte més tècnic. Des de grocs busquem aportar aquest equilibri entre estètica, funcionalitat i tècnica.

Productes tipus:

Camilles de fisioteràpia i osteopatia, butaques, lluminàries lupa, trolleys, camilles de trasllat de malalts per ambulàcies, desfibriladors, llits d'hospital, material quirúrgic, portafresses, seients de perruqueria, aparells elèctrics i complements.

Disseny de producte, mobiliari i il·luminació

Treballem en disseny de mobiliari interior i exterior, il·luminació, decoració, ... Tot i que en aquest tipus de productes l'estètica té un pès molt important, ens agrada volcarnos-hi i aportar-hi el punt funcional. Busquem sorprendre i solucionar petits problemes o aportar noves solucions i nous materials, que facin el producte diferent i el desmarquin de la competència.

Productes tipus:

Cadires, taules,bressols, mobiliari infantil, mobiliari de jardí, mobiliari urbà, mobiliari d'oficina, lampades, sofàs, decoració per la llar, joieria, ...

Disseny de producte per l'alimentació

Desenvolupem el disseny en productes relacionats en el món de l'alimentació, la restauració i l'hostaleria. Des de plats i útils adaptats a necessitats específiques fins mobiliari corporatiu per franquicies.
En aquest sector treballem els projectes de manera totalment personalitzada a les necessitats del client. Els productes que en deriven sempre busquen solucionar un problema concret i facilitar la feina als seus usuaris.

Productes tipus:

Mobiliari per franquícies, expositors, stands per fires, carros expositius, foodtrucks, utensilis de cuina, disseny de plats i coberts, carmanyoles, estris de cuina, vitrines, caixes de conservació, packaging, ...