La Urna The Tree remembers guanya el premi Red Dot

El passat 12 de desembre presentàvem l’urna The tree remembers al premi de més prestigi pel que fa al disseny industrial. Amb tota la il·lusió i esperança de ser galardonats. I avui ens han comunicat oficialment que hem guanyat un dels premis.

Junt amb Sortem, l’empresa fabricant i distribuïdora del producte, estem orgullosos d’haver sigut seleccionats entre més de 5500 candidats de 54 països. El jurat, que consta de més de 40 professionals de diferents sectors ha valorat aspectes com la innovació, la funcionalitat, la qualitat, l’ergonomia, l’impacte mediambiental i la relació amb l’usuari dels productes presentats. La Gala d’entrega de premis es celebrarà el proper 3 de juliol a Essen, on anirem per recollir el premi!

La nostra urna biodegradable, que preten revolucionar la manera de recordar els nostres difunts, convertint les seves cendres en un arbre, estarà esposada a Essen Alemània, al museu del disseny i sortirà publicada al llibre dels millors productes Red Dot de l’any.

—–

El pasado 12 de diciembre presentábamos la urna The tree remembers al premio de mayor prestigio en cuanto al diseño industrial. Con toda la ilusión y esperanza de ser galardonados. Y hoy nos han comunicado oficialmente que hemos ganado uno de los premios.

Junto con Sortem, la empresa fabricante y distribuidora del producto, estamos orgullosos de haber sido seleccionados entre más de 5500 candidatos de 54 países. El jurado, que consta de más de 40 profesionales de diferentes sectores ha valorado aspectos como la innovación, la funcionalidad, la calidad, la ergonomía, el impacto medioambiental y la relación con el usuario de los productos presentados. La Gala de entrega de premios se celebrará el próximo 3 de julio en Essen, donde iremos para recoger el premio!

Nuestra urna biodegradable, que pretende revolucionar la forma de recordar a nuestros difuntos, convirtiendo sus cenizas en un árbol, estará expuesta en Essen Alemania, en el museo del diseño y saldrá publicada en el libro de los mejores productos Red Dot del año.