Naggura al Salon Reeduca París 2014

Naggura presenta la col·lecció NPH300-line al Salon Rééduca París 2014.

La 50ª edició de la Fira Mundial de Rehabilitació (Salon Rééduca París 2014) donarà la benvinguda a Naggura els dies 19.20.21 setembre 2014 a Paris. Aquest gran esdeveniment anual reflecteix l’evolució del sector de la Fisioteràpia. Es presenta el futur tecnològic de les grans marques i solucions en el sector del benestar.
Naggura presenta per primera vagada la col·lecció NPH-300 line, dissenyada per Grocs estudi creatiu.

NPH-300-line

Una col·lecció de camilles de fisioteràpia que destaca per un disseny clarament fresc i innovador. Una línia concebuda per trencar amb les formes convencionals i realitzades segons les exigències del treball del professional.

 

El concepte

Intuïtiva, Dinàmica, Tecnològica, Transgressora i Única.

S’ha cuidat fins al mínim detall per integrar totes les solucions tècniques en el disseny de la camilla. La màxima prioritat: desenvolupar un producte tècnic, funcional i còmode pel fisioterapeuta i per aportar un gran comfort al pacient. Disseny transgressor i màxima qualitat van de la mà.

View catalogue