Grocs Disseny Industrial

Sóm dissenyadors industrials i de producte.
Col•laborem amb empreses fabricants que necessitin treure nous productes adaptats al mercat o bé millorar els existents. Desenvolupem projectes des de la idea fins a la fabricació.La nostra proposta de valor aporta un diferencial a la seva empresa generant bons resultats.

El nostre mètode permet avançar, de forma conjunta amb el client, en tot el procés fins a assolir els objectius establerts.
Estem compromesos a garantir un bon resultat ja que tenim un mètode de treball, eines i coneixement dels diferents sectors.

Proposta de valor

La nostra proposta de valor cap a la seva empresa es basa en 5 punts:

Diferenciació

El seu producte és el més important, s’ha de diferenciar clarament de la resta i fer-se un bon lloc al mercat, nosaltres treballem el seu disseny perquè això sigui possible.

Comunicació

Treballem implicant el seu equip de persones perquè el projecte estigui perfectament definit i cohesionat.

Reducció de costos

Oferim solucions innovadores i simples que li permetin reduïr al màxim els costos de fabricació.

aq_block_7
Objectius clars i segurs

El nostre mètode de treball aconsegueix tenir els objectius clars des del primer moment i enfocar la línia de treball sempre en una direcció correcte i segura.

Funcionalitat

L’estètica del producte és clau, però la funcionalitat del producte és fonamental. La recerca i la investigació de l’usuari ens donen les pautes per assolir un disseny funcional que compleixi amb les exigències del mercat.

Mètode de treball

Disposem d'un mètode de treball que ens garanteix els resultats.

aq_block_10

Opinions dels nostres clients