Grocs a Red Dot awards

Grocs presenta Tree remembers als Red Dot Awards: Product Design, que es celebraran el proper mes de febrer a Alemanya.

Tree remembers , es tracta d’un disseny atrevit d’una urna 100% biodegradable destinada a albergar als nostres éssers més estimats. El passat mes de novembre, aquest projecte va ser catalogat i guardonat com el millor Producte / Servei Innovador en els Premis Funergal a Ourense, Espanya.

El Red Dot Award ja porta reconeixent dissenyadors des de mitjan del segle XX. És un dels guardons de disseny més prestigiosos del món. Red Dot dóna nom a un museu situat al nord-oest d’Alemanya, a Essen, on s’exposa una gamma completa de dissenys de productes actuals.

Els productes són analitzats per un jurat, una sèrie d’experts en disseny. Hi ha diverses categories: Disseny de producte, opten a aquest premi productes procedents de diversos àmbits professionals i domèstics; Disseny de Comunicacions, per a esdeveniments i campanyes; i Concepte del disseny, idees que no són al mercat encara.

Ara, només toca estar a l’expectativa de la realització dels Red Dot Awards per saber el resultat del jurat. Li desitgem a Tree remembers molt bona sort.