Premios Funergal 2016

El cap de setmana passat es va celebrar la 9ª edició de la Fira Internacional de Productes i Serveis Funeraris. Van acudir un total de 110 expositors procedents de diferents països com Espanya, Portugal, Itàlia, Holanda o Alemanya, entre uns altres.

El nostre últim projecte va ser dissenyat per a Sortem, una empresa capdavantera en productes funeraris situada a Terrassa. Zoon, dóna nom a una nova urna 100% biodegradable destinada a guardar als nostres animals domèstics. Aquesta destaca per la capacitat d’unir el concepte vida i mort en un. Es tracta d’una urna desplegable amb dos departaments, una per a les cendres, i un altre, ni més ni menys, per dipositar les llavors de qualsevol arbre o planta que desitgem.

La funeraria del vallès occidental va presentar Zoon als Premis Funergal, i va ser guardonat al millor Producte/Servei Innovador.